ВГОРУ

15 листопада 2019 року викладач гуманітарних дисциплін Мирогощанського аграрного коледжу Гаврилюк О.І провела в групі Е-21 відкрите заняття з німецько мови на тему: «Спільне та відмінне в національних кухнях Німеччини та України.» Тема зачіпає міжкультурні зв’язки між двома країнами. Історія  підтверджує, що у зв’язку з різними подіями, що відбувались в Європі, люди емігрували з однієї країни в іншу, перевозячи з собою рецепти страв національної кухні. Тому не дивно, що українці полюбляють бутерброди, а німці готують смачну домашню ковбасу. У великих містах нашої країни є ресторани з національною німецькою кухнею. І скільки б не знала господиня таємниць приготування своїх, особистих та національних страв, вона завжди має бажання приготувати щось новеньке. Тому актуальність цієї теми велика не тільки для професійних кулінарів, а й для всіх українців.

(далі…)

Детальніше